9 Aralık 2013 Pazartesi

Kitap Alışverişi #8 | Yılın Son Alışverişi Kitap Sihirbazı İndiriminden!

İdefix sanal kitap fuarını tamamen unutup Kitap Sihirbazın da indirimi görünce anneme yanaştım. Önce ık mık etse de sonrasında kıyamadı ama son alışverişi büyük vetoyla bitirdim. Evde okunmamış kitaplar bitmeden kitap almak yasak! Bu yasağın üzerine idefix sanal fuar başlayınca yaslardayım! Eğer ikna edersem annemi ondanda faydalanmayı düşünüyorum ama biraz zor gibi bakalım.

Kitap Sihirbazı 1. senelerine özel 1 hafta boyunca geçerli bir indirim yaptılar bende son anda yetiştim aslında daha alacaklarım vardı ama 100 tl üzerine Bukre'yi hediye ediyorlardı bende de vardı o yüzden 100 tl'ye gelmeden bitirdim alışverişi bilsem yasak yiyeceğimi devam ederdim o ayrı. Ancak indirim bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtcek cinsten bir indirimdi. Madem bir iş yapılıyor tam yapılmasından yanayım. Normalde Kitap Sihirbazında 50tl ve üzerine ücretsiz kargo iken, ücretsiz kargo sınırı 350tl'ye yükseltilmiş. 4.5tl olan kargo ücreti 8.5tl'ye yükseltilmiş! Bende 8.5 kargoya vereceğime kargo ödeyen kitaplardan Ağustos Böcekleri Ağladığında adlı kitabı seçtim umarım güzeldir de keşke parayı kargoya verseydim demem :)
Yanılmak Güzeldir'i daha önce Optimum Kitap'ın twitter da yaptığı yarışmadan kazanmıştım bu alışverişimde yine hediye olarak geldi filmi güzeldi umarım kitapta güzeldir.
Aşk ve Gurur uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı ama klasiklere karşı biraz çekingenim. Arkadaşım İrem bana çok güzel olduğunu söyleyince alıverdim bu defa. 
Joje Moyes bu yıl kitaplarıyla ortalığı salladı. Sanırım okumayan da bir ben kaldım. Ama John Green'in Aynı Yıldızın Altında da düştüğüm hataya düşüp kitapların konularını okumadım. Eğer Yaşarsam'ı ilk D&R'da görmüştüm ve kitabın ana kahramanının adının Mia olmasından ötürü kitaba bir sıcaklık duymuştum. Gece Yolu kitabında ki Mia'da en sevdiğim karakterlerden biridir^^  Daha sonra Gizem'in bloğu The Codex 'te yorumunu gördüm alınacaklara ekledim ama ikinci kitap çıkmadan almak istemedim. 11 tl'ye düşmüşken almak istedim. 
50 tl ve üzeri alışverişlerde kupa hediyeydi^^
Böylelikle bir alışverişi daha sonlandırdım. Uzun bir süre kitap alışverişi yazısı yazacağımı sanmıyorum:)
Herkese keyifli okumalar :)

2 yorum:

  1. Çook güzel kitaplar almışsın :) Ben kendimi idefix'e saklıyordum.İdefixten alabilsem süper olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İdefix benim tamamen aklımdan çıktı gitti ama olsun kısmet umarım sen istediklerini alırsın:)

      Sil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...