14 Mayıs 2013 Salı

Film Önerisi #2 : Aşka Yükseliş



29 Mart 2013
2010 - İspanya
Dram ,  Romantik
118 Dak.
Maria Valverde ,  Mario Casas ,  Nerea Camacho ,  Diego Martín , Cristina Plazas
Ramón Salazar ,  Federico Moccia
Álex Pina ,  Francisco Ramos
Three Meters Above The Sky

Film Özeti
İlk tanıştıkları birbirlerinden nefret eden ikili, zamanla karşı koyamadıkları bir çekimle birbirlerine tutulurlar. Her ikisi de hayatta ilk kez gerçek aşkı ve bağlanmayı yaşarlar. Ailelerinin ve çevrelerinin tüm karşı koymalarına rağmen.

2010 yapımı olmasına rağmen sevgili ülkemizde bu sene vizyona girmiş mükemmel ötesi film. 'En büyük aşklar nefretle başlar.' atasözünün filme dökülmüş hali diyebilirim. Bir film sitesinde rastgele denk gelip açtım ama hayatımın filmi olmaya adaydır. Bir nefretin aşka dönüşünü, aslında insanın acıyla bambaşka birine dönüşebileceğini, kötü görünenin her zaman kötü olmadığını görüyorsunuz filmde. Bir aşkın bir adamı nasıl baştan aşağı değiştiğini. Sadece aşk değil, macera da var filmde. Motor yarışları, kavgalar vs 3 partta eğlenip son partta ise ağlamaktan helak oluyorsunuz. Filmin sonunda herkes başka bir yola sapıyor, ipler kopuyor. Sonunda çok ağladım. Zaten bende huydur ne zaman gece film izlemek istesem gider beni darmadağın edecek bir film bulurum.
Bu arada baş roldeki çocuğa aşık olmamak mümkün değil :)
Filmin 2.'si de çıkmış. Bugün izlicem, 2. filmler genellikle çıkar amaçlı olduklarından kötü olur ama umarım bu öyle olmaz.

Puanım: 5/4.5
Filmden

































4 yorum:

  1. Bende izlemiştim bu filmi beğenmiştim . İkincisi olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim sizden. Bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. 3. film çıkar mı acaba

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...