15 Ağustos 2013 Perşembe

Kitap Alışverişi #2

Bugün günlerden kitap alışverişi günüydü. Yani en sevdiğim günlerden biriydi. Komşumuzun kızına test kitabı almak için Kadıköy Akmar'a gittik oraya gidip de eli boş dönmek olur muydu? Tabi ki olmazdı.
Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir kitaptı Çavdar Tarlasında Çocuklar bugün denk gelince bir de #kitapkardesliği eylül ayı listesinde adını görünce belki o çıkar diye alıverdim.
Şeker Portakalı ve Delifişek vardı ancak 2. kitap Güneşi Uyandıralım eksikti bugün onu da aldım üstelim ilk basım. Eski ve huzur kokuyor. Mavi Saçlı Kız'ı küçükken dayım hediye etmişti ve ağladığım ilk kitap olmuştu o zamanlar.. Ve arkadaşlarım arasında gitipte dönmeyen kitaplardan olmuştu maalesef. Bugün onu tekrardan kütüphaneme geri kazandırdım. Ve en kısa zamanda da tekrar okuyacağım. Yekta Kopan'ın daha önce Kediler Güzel Uyanır'ını okuyup ba-yıl-mış-tım!! İçime dokunan bir kitap olmuştu açıkcası.. Ve Bir De Baktım Yoksun da merak ettiğim bir kitabıydı denk gelmişken alıyım istedim. 4 kitabın D&R fiyatı 47.5 iken ben 4 kitaba 25 lira verdim. 2. el kitap uygun olmanın dışında ayrı güzel o içindeki yaşanmışlık duygusu, o eski kokusu anlatılmaz duygular..
Kadıköy'e gitmişken OT'un Ağustos sayısını da almadan dönmedim. Düzenli olarak takip ettiğim tek dergi diyebilirim. Ciddi anlamda sevilesi, takip edilesi.. Tüm bunların dışında birde Gratisten en öndeki şirin pembik defteri aldım. Dışarı her çıktığımda bir defterle geri dönüyorum annem bıktı benden :)

Bunlar da kitapsihirbazı alışverişim.
Geçen gün hem siteyi deneme amaçlı hemde D&R takıntımdan kurtulma amaçlı kitapsihirbazından alışveriş yaptım. İki kitapta ilgimi çekti O Şarkı Sensin 4.75 falandı zaten. Alışverişten memnun kaldım bir sorunda yaşamadım. Bitek şu puan zımbırtısı nasıl işliyor vs anlamadım bilmiyorum bilen biri aydınlatırsa hayır demem hatta üstüne dua ederim. Birtek kargo işi canımı sıktı çünkü sürat kargo ile yollandı kargo 13'ünde gündüz ellerinde olmasına rağmen 14'ün de teslim ettiler.
Bir de paketin içinden bir sürü, bir sürü ayıraç çıktı çokta mutlu oldum:)

Kısacası çok mutlu, hatta musmutlu bir gün geçirdim.
Bol kitaplı günler!!!

3 yorum:

  1. Bende sahaflarda çavdar tarlasında çocukları aradım ama bulamadım :)
    Sitenin altında puan kataloğu diye bi yer var oradan alınabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende şansa bir tane bulabildim, tam umudumu kaybettiğim anda:P
      Çok teşekkür ederim bilgilendirme için^^
      Sanırım önce baya puan biriktirmem gerekecek:)

      Sil
    2. :)
      Rica ederim.
      Evet maalesef puanların genel sorunu (:

      Sil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...