22 Kasım 2013 Cuma

Kitap Alışverişi #7

Evet bendeniz TÜYAP'a gidemeyince hırsımı kitap sitelerindeki indirimlerden aldım. Neden gidemedim çünkü TÜYAP'tan bir kaç gün önce alışverişe çıktım ve annemin "istediğini al kızım ben sana fuar için ayrı para veririm" gazı ile fuar için ayırdığım paranın altından girip üstünden çıktım. Anneme de beklediği yerden para gelmeyince olan bana oldu. Fuar süresi boyunca evde iç çekmeler, kafayı yemeler geldi gitti. Ağladım bile!!

Neyse geçti gitti, seneye artık. Bende bu sinirde bu ay ki haftalık aylık tüm harçlığı kitaba yatırmaya ant içtim ve Allah ne verdiyse D&R'ın Kasımda İndirim Başkadır sloganına daldım ve sonuç ortada. En alttan en üste sayayım.
Köken'i söylememe gerek yok herhalde Opal öyle bir yerde bitti ki 4. kitap için gün saydım nerdeyse. Ama yine de onu okumayı erteledim. Tatlı Bela serisini sevince Araf'ın da kapağına içim gidince dedim yazar iyi yazıyor zaten kötü değildir diye alıverdim Araf'ı. Böğürtlen Kışı'nı okuma şenliği kış kategorisi için aldım. Aslında o kategori de Kış Bahçesi'ni okuyacaktım ama okuduğum kitabı yeniden okuyacağıma yeni kitap almayı tercih ettim. Sait Faik'in Son Kuşlar ve Lüzumsuz Adam'ı aldım uzun süredir okumak istiyordum. Sıcak Ayaz'a twitter da görüp merak ettiğim bir kitaptı ama öyle çok büyük beklentilerim yok açıkçası. Gidiyorum Bu yine uzun zamandır almak istediklerimden 2054: Çıkış Yok okuma şenliği ilk kategori için Yine Gazi Mustafa Kemal - Mektuplarım da okuma şenliği için. Diğerleri ise merak ettiğim ve aldığım kitaplar. Özellikle Freud'un Kız Kardeşi.
En başta ki ise kitap değil DVD okuma şenliğinde filmi olan kitap kategorisi için Ejderha Dövmeli Kızı seçtim filmi de internet yerine DVD'den rahat rahat izlemek istedim.

Bunun dışında bir de Yeraltından Notlar'ı aldım ama o hala tedarik sürencinde yazıyor.
 böylelikle Tüyap'a gidememenin acısını çıkardım : )

Herkese iyi okumalar, bol okumalar ^^

2 yorum:

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...