8 Eylül 2013 Pazar

Kitap Alışverişi #4

29 Ağustosta sipariş vermem rağmen kitaplarım dün geldiler ve anca bugün yazma fırsatı bulabildim. Söz konusu kitap alışverişi olunca ben biraz sabırsız ve aksi olabiliyorum. Yani beklemek zor geliyor hemen elimde olsun.istiyorum ve eminim bu konuda da yalnız değilim. (değilim dimi?)
Beklemesi ızdırap olan 9'ün sadece 3 günü kargoda geçti inanamadım. Geçen alışverişimde de kargom sabahtan şubeye ulaşmasına rağmen ertesi günü getirdiler. Bu konuda sürat kargoyu feci halde kınıyorum. Kitap Sihirbazına da en azından bir takip linki vs koymalarını rica ediyorum. Neyse bu kadar atarın ardından gelelim kitaplarıma.
Aslında Frida Kahlo'nun Yapı Kredi Yayınlarından çıkan 'Frida Kahlo Kendi Gerçeğimin Resmini Yapıyorum' kitabını istiyordum ama baskısı tükenmiş ve ne kadar aradıysam da bulamadım ve alternatif olarak buna yöneldim. Umarım güzeldir, okuyanınız varsa bana bilgi verirse sevinebilirim. Kitabın sonunda Frida'nın yaptığı resimler ve ona ait bir kaç fotoğraf var. 
Seçilmiş Kişi'nin arka kapağını okuduğumda bana çok çarpıcı gelmişti ve daha sonra alınacakların arasına eklemiştim ve bu alışverişte hep kitap beni etkilediğinden hemde yalan söylemeyeceğim kargoyu bedavaya getirmek için attım sepete :)
Lady Chatterley'in Sevgili tamamen bir arkadaş önerisi. Umarım güzeldir ve aldığıma pişman olmam.
Zaman Yolcusunun Karısına gelince kendisi merak ettiğim bir kitaptı ama 25 tl vermekten kaçındığım.bir kitaptı aynı zamanda tamam kitaba para vermeye acımıyorum ama yine de bazen tereddüt ettiğim oluyor ve bu defa iyi tereddüt etmişim. Önce D&R'da 9.90'na indi ancak o ara kitap alışverişini sahaftan yaptığımdan kaynadı durdu.. Daha sonra Kitap Sihirbazından gelen mail ile dedim ki iyiki oyalanmışım. Çünkü kitap son olarak inebileceği en alt seviyeye inerek 5.90'ı gördü. Bende hemencik aldım tabi ve böylelik ile 14.10 tl kar etmiş oldum. İndirimleri çok seviyorum herkes gibi. 
Aslında Frida ile hemen okumaya başlayacaktım kitapları okumaya ama Altın Kitaplar sponsorluğunda yazar ayları için bir çekiliş düzenlemişti Pinuccia'nın Kitapları tarafından bende katılıp Stephen King - 22/11/63'e talip olmuştum hiç umudum olmamasına rağmen şanslı kişiler arasına girip kitabı kazandım kendisi de sağolsun ertesi günü yolladı kitabı. 
Çekiliş şartlarından biri kitabı bu ay içerisinde okuyup yorumlamak olduğundan önceliği ona verdim aldıklarım bir süreliğine rafa kalktı :)



2 yorum:

  1. Bende aynı senin gibiyim :) Allahtan kargo firması yakın da takip numarasından kargo firmasında olduğunu öğreniyorum ve gidip kendim alıyorum :)
    Zaman Yolcusunun Karısı'nı bende çok merak ediyorum. Lawrence'ın tüm kitaplarını okudum. Lady Chatterley'in Sevgilisi'de en önemli kitabı. Yasaklanan kitabı ayrıca. Keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimkide aksine çok uzak ama normalde kargoya verildiğinin ertesi günü elimde oluyor kitaplar bitek sürat kargoda yaşıyorum bu gerilimi.
      Zaman yolcusunun karısını okuduktan sonra söylerim ben sana:)

      Sil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...