27 Eylül 2013 Cuma

Kitap Alışverişi #5

İşte bir telefona kavuşmayı bu yüzden seviyorum. Fotoğraflamak için kimseyi beklemek zorunda kalmıyorsun. Aslında bu kitaplar 2 haftada toplam olarak aldığım kitaplar ama yazısını toplu yazmak istedim.Bu ay benim için kitap alışverişi açısından epey verimli oldu. Yani evdeki okunmamış kitaplarımı hesaba kattığım zaman annemin bu kadar kitabı aldırmasına mucize diyebilirim.

Ama Özge'nin de dediği gibi bu bir hastalık yani karşı koyamıyorum. Yani söz konusu kitap olduğunda doyumsuzum, kabul.

Bu ayda doyumsuzluğum tavan yaptı sanırım. Aslında fırsatını bulmuşken kaçırmadım diyebilirim.


Agatha Christie'nin okuyacağım ilk kitabı Köşkteki Esrar olacak neden bunu seçtim bilmiyorum ama iç güdüsel olarak bunu seçtim. Umarım beni yazardan komple soğutup uzaklaştırcak bir kitap çıkmaz. Çok üzülürüm zira. Tatlı Bela serisi (yada serinin adı her ne ise) yine merakıma yenilerek aldığım kitaplardan çoğu kişinin övgüsünü toplayan seri umarım beni pişman etmez. Çünkü başlarken büyük bir beklenti içerisinde olucam! Lux serisi ise sürekli almakta tereddüt ettiğim bir türlü elimin gitmediği bir seriydi (bu kadar geç kaldığım için lanetler ediyorum!) Aldığım gibi tatlı bela ile arasında kaldım ve Özge'nin teşviği ile Lux'e başladım. İyiki başlamışım diyorum. 4 günde 3. kitaptayım ve bittiğinde daha yok muuu diye çığlık atabilirim. İnanılmaz sürükleyici^^ Yine DEX yine bir seri Beni Seç'te yine çok fazla denk gelip merak ettiğim bir seri. Nasıl olduğuna dair en ufak bir fikrim yok ama yine inşallah pişman olmam dediklerimden.
Neredesin Bernadette, Mart Menekşeleri, Gülümse Anılara, D&R'ın 9.90 kampanyasından ilgimi çekenler oldu. Cam Kırıkları Parkı ise uzun zamandır istediğim bir kitaptı. Normal fiyatı 16.00 tl iken D&R'ın 9.90 kampanyasında görünce saldırdım diyebilirim.

Lux Serisi bittikten sonra Tatlı Bela'ya başlamayı düşünüyorum. Ama öncelik vermemi düşündüğünüz başka bir kitap varsa yorumlara açığım.

Şimdiden mutlu hafta sonları:)

4 yorum:

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...