28 Haziran 2014 Cumartesi

Jamie McGuire - Belalı Düğün | Beautiful #3 || Kitap Yorumu




Orijinal Adı: A Beautiful Wedding
Türkçe Adı: Belalı Düğün
Seri: Beautiful #3
Yazar: Jamie McGuire
Çevirmen: Boran Evren
Sayfa Sayısı: 152
Basım Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Tür: Genç- Yetişkin, Romans
Satın Almak İçin: D&R | Oku Oku




Abby Abernathy beklenmedik bir şekilde Bayan Maddox olmuştu. Abby ve Travis'in bir anda ortadan kaybolarak, Vegas'ta evlenmeleri hakkındaki her şey bir sırdı…

Şimdiye kadar Abby neden Travis'e bir anda evlenme teklif etmişti? Düğünden önce neler yaşanmıştı? Bütün bunları başka kim biliyordu? Ve en önemlisi Travis ve Abby için gerçekten bir mutlu son var mıydı? Tatlı Bela ve Ayaklı Bela hayranlarının tüm soruları bu kitapta cevaplanıyor!


Kitap benim için koskocaman bir hayal kırıklığı oldu desem yalan olmaz. Kötü müydü? Hayır ama beklediğim bu değildi. Açıkcası Ayaklı Bela'da bile düğün sonrası hakkında daha çok bilgi vardı. Evet arka kapakta sorulan soruların cevabını öğrenmek iyidi hoştu ama ben Travis ile Abby'nin evlendikten bir kaç sene sonraki hallerini okumayı beklerdim. Kısmet değilmiş.
İlk iki kitabı okumayanlar için spoiler içerebilir.
Tatlı Bela | Ayaklı Bela
Kitabımız diğer iki kitaptan hatırlayacağınız, Keaton Hall'de çıkan yangının sonrasından başlıyor ve bir bölüm Abby, bir bölüm Travis şeklinde iki farklı bakış açısıyla ilerliyor.
Abby'nin Travis'e evlenme teklifi etmesi hepimizi şoke etmişti zaten ve bu durumun asıl sebebini bu kitapta öğreniyoruz ve buda asıl şoku beraberinde getiriyor. 
Sonuç itibari ile kitap çiftin evlenme kararını nasıl daha önemlisi neden aldığını ve bunun sonucu olarak Vegas'a gitmelerini ve ordaki düğün hazırlıklarını ele alıyor.
Hızla gelişmesine rağmen Abby çok güzel bir gelin oluyor. Ve Travis! Evet hiçbir şey olmasa bile sırf Travis için okunurdu bu kitap. Onun sert görüntüsünün altındaki o aşık adamı okumak işin en eğlenceli kısmıydı.
Abby'nin Şapel de son dakika yaşadığı tereddüt Travis'in annesinin ölmeden önce, geline verilmek üzere yazdığı bir mektup sayesinde çözülüyor.

Bir Maddox erkeği senin tüm sınırlarını zorlar ama eğer yine de onunla kalırsan senin için her şeyi göze alır…
… Ve bir Maddox erkeği âşık olduğunda bu sonsuza kadar sürer.

Bu cümle de o mektuptan bir parça ciddi anlamda okurken gözlerim doldu. Ve bu mektup Abby'nin yaşadığı tüm tereddütün silinmesine yardımcı oluyor. O küçük ama bir o kadar samimi olan düğünleri gerçekleşiyor.
Aradan bir sene geçiyor ve bir düğün tazelemesi yapılıyor bu aslında bir nevi 'gerçek düğün' diyebilirim. Düğün tabi ki America tarafından organize ediliyor. Son sayfaları çok heyecanlı ve sıcacıktı.
Benim gibi fazla beklenti içine girip okumadığınızda hoşunuza gidecek bir kitap.

 Benimle olmayacağın hiç bir yerde olmak istemiyorum. Ben buyum ve seninleyim.

2 yorum:

  1. Ayy bende okumak istiyorum. Hala alıp okuyamadım. Maddox erkekleri çok fena değil mi yaaa=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok fenaaa ^^
      En kısa zamanda oku bence (:

      Sil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...