8 Haziran 2014 Pazar

Sandi Lynn - Daima Aşk | Forever #1 || Kitap Yorumu


Orijinal Adı: Forever Black
Türkçe Adı: Daima Aşk
Seri: Forever #1
Yazar: Sandi Lynn
Çevirmen: Hanife Albayrak
Sayfa Sayısı: 366
Basım Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Elf Yayınları
Tür: Yeni Yetişkin
Satın Almak İçin: D&R | Oku Oku




Ellery, sevgilisi ile New York'a taşındığında küçük evlerinde sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarını düşünmüştü. Sevgilisinin pılını pırtını toplayıp "biraz zamana ihtiyacı" olduğu için onu terk edeceğini düşünmemişti. Ellery, tek kaldığından ve yalnız olmaktan korktuğundan kendini sanatına ve resimlerini gömmüştü... ta kibir gece gizemli, sarhoş bir yabancının evine sağ salim gitmesine yardım edene dek. Bu gizemli yabancının CEO ve milyoner Connor Black'ten başkası olmadığını bilemezdi. Connor Black ertesi sabah Ellery'yi kendi mutfağında bulduğunda ve onun yatıya kalanlar hakkındaki ilk kuralını bozduğunu sandığında Ellery'nin sadece inatçılığı ve meydan okuması değil, iyi yüreği de ilgisini cezbetmişti. Connor Black, duygusal olarak yıkılmış ve yıpranmıştı, yaşadığı kişisel bir trajediden dolayı asla sevmemeye ve aşık olmamaya yemin etmişti... ta ki Ellery Lane kazayla hayatına girene dek. Görüşmeye başladıktan ve Eller yona kendi dünyasını gösterdikten sonra Connor bir şey hissetmeye ve daha önce varlığından bile habersiz olduğu duygular hissetmeye başlar. Connor Black ve onun kadınları kötüye kullandığına dair söylentilere ve uyarılara rağmen Ellery kendini onun dünyasına çekilirken bulur. Eller yasla birlikte olamayacaklarını biliyordur çünkü Connor'ı sonsuza dek duygusal olarak yok edebilecek derinbir sır saklıyordur. Connor ve Ellery'nin cesaret, sevgi ve güç yolculuğunda onlara katılın. Bunlar onları kurtarmaya yetecek mi?

Okumayı planladığım ancak şu sıra planlamadığım bir kitaptı Daima Aşk ama bir şekilde radara takıldı ve ben Bela'yı okurken çok sıkılınca araya Daima Aşk'ı soktum.
İyide yaptım. 4-5 saatte biten su gibi akan bir kitaptı benim için.
Ellery'nin sevgilisinden ayrılması ile başlayan kitabın konusu klasik aşk hikayesi gibi başlasa da sonradan çok farklı boyutlara taşınıyor.


Ellery sevgilisinden ayrılır ancak onu yıkan sevgilsinden ayrılmak değil yalnız kalma korkusudur. Ayrılık sonrasında bir süre içine kapanıp kendini işine verir taa ki bu duruma en yakın arkadaşı Peyton el atana kadar. O gece için planlar yapılır ve bir gece kulübüne gidilir. Ellery burda hiç tanımadığı sarhoş bir adama yardım etmek ister ve aslında bundan sonra Ellery'nin hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Adamı evine sağ salim getiren Ellery iyi olduğundan emin olmak için sabah kadar yanında kalır ve sabah olduğunda bir kahve içip öyle gitmeyi düşünür ancak onu mutfağında gören adam yani yakışıklı ve zengin CEO'muz  Connor Black kızarak ona bir takım kurallardan bahseder.


"Dün gece kuralları saymayı mı unuttum?"
" Hı?" diyerek kaşlarımı çattım.
"Yatıya kalanlardan hoşlanmam. Dün gece seni becerdikten sonra gitmeliydin. O yüzden bana neden hala mutfağımda olduğunu ve keyfine baktığını söyleyebilir misin?"

Ellery bu durum karşısında ona gerçekleri anlatıp durumu belirtip çıktığında son dakika birbirlerine isimlerini söylemeyi anca akıl edebilmişlerdi. Ancak bu Cannor için yeterliydi. Akşam Ellery'nin kapısı çaldığında bir mektup ile akşam yemeği alır.

Ellery, Cannor Black'in normal anlamda ilk kız arkadaşıdır beraber vakit geçirmeye başlarlar ve Ellery inatçılığı, burnunun dikine gidişi ama en çokta temiz kalbi ile Cannor'un kalbini kazanır. Ve bir şekilde içlerinde büyüttükleri aşkı dışa vurup çift olurlar bundan sonrası fazlaca cinsellik içermekle beraber çok fazla da dram içeriyor. 
Kyle ile Ellery'nin ayrılık sebeplerini, Cannor'un neden kendini aşka kapattığını öğreniyoruz.
Yer yer gözlerimin dolduğunu inkar edemem ama şunu da söylemek isterim ki yaşadıkları o "derin" aşk göz önünde tutulduğunda yaşadıkları ten teması çok yüzeyseldi hatta şöyle söylemem gerekir Cannor sanki sevgilisi ile değil bir fahişe ile beraber oluyormuş izlenimine kapıldım.
Kitap genel olarak idare eder kıvamındaydı. 
Eğlenmek ve vakit geçirmek için iyi bir seçim olabilir.


Bir noktadan sonra bazı insanların kalbinde kalabildiğini ama hayatında kalamayacağını anladım. 


Hatıralar sevdiklerimize tutunuş şeklimizdir ve seninle en güzel hatıraları yapmayı planlıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...